ИНФО: РЕГИСТРАЦИЈА И СМЕСТУВАЊЕ НА ТРЕТИОТ КОНГРЕС СО МЕЃУНАРОДНО УЧЕСТВО

Почитувани членови,
 
Пристигнувањето и регистрацијата за Конгресот
ќе се одвива од 14 до 17 часот на 4ти октомври 2024 год. (петок)
во хотелот „Дрим“ - Струга.
 
Официјалното отворањето на Конгресот ќе започне во 18:30 часот.

 

К О Т И З А Ц И Ј А

(вклучен каталог, рекламни материјали,
присуство на сите предавања, две кафе паузи,
ваучер за свечена вечера и сертификат)

 
ЗА УЧЕСНИЦИ ОД МАКЕДОНИЈА
Уплата од  4000 денари на жиро сметка 250 0103019951 09 (Шпаркасе Банка)
 
ЗА УЧЕСНИЦИ ОД СТРАНСТВО
Уплата од 85 EUR на девизна сметка IBAN МК07210722000124033 (НЛБ Банка)
Матичен број 7200994 | Даночен број 4057017537055 | Број на партија 0072200012403

 
 
 
* * * * *
СМЕСТУВАЊЕ ВО ХОТЕЛ „ДРИМ“

 
Услуга:  ББ (ноќевање со појадок)
Цена: 1,850.00 ден по лице на ден во двокреветна или трокреветна соба
 
Услуга: ХБ (ноќевање со појадок и вечера)
Цена: 2,150.00 ден по лице на ден во двокреветна или трокреветна соба
 
Услуга: ФБ (ноќевање со појадок, ручек и вечера)
Цена: 2,450.00 ден по лице на ден во во двокреветна или трокреветна соба
 
*додаток за еднокреветна соба: + 40% од предвидената цена по лице

 

Плаќањето за сместување се врши во денарска противвредност
со директна уплата во хотелот „Дрим“.
Резервациите треба да ги направите во директен контакт со хотелот „Дрим“
 
Хотел Дрим| Tel:+389 46 785 800 | Fax:+389 46 780 460
E-mail:sales@drim.com.mk| Web:www.drim.com.mk| Skype:hotel.drim1
facebook.com/hoteldrim | twitter.com/hoteldrimstruga I instagram.com/hoteldrimstruga
 

За повеќе информации, контактирајте нѐ на:
kontakt@zanas.mk
+389 70 406 927


 

ВЕ ПОТСЕТУВАМЕ ДЕКА ЗА ДА УЧЕСТВУВАТЕ НА КОНГРЕСОТ СО СВОЈА ТЕМА 
ПОТРЕБНО Е ДА НИ ИСПРАТИТЕ АПСТРАКТ ОД ИСТАТА ДО 250 ЗБОРОВИ НА НАШАТА ЕЛЕКТРОНСКА АДРЕСА (APLIKACIJA@ZANAS.MK) ЗАЕДНО СО УРЕДНО ПОПОЛНЕТАТА АПЛИКАЦИЈА НАЈДОЦНА ДО 15ТИ ЈУЛИ 2024 ГОДИНА.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА АПЛИЦИРАЊЕ МОЖЕ ДА ПРОНАЈДЕТЕ ТУКА.

 

Пребарување

Категории

Актуелно

РЕАКЦИЈА НА ТВРДЕЊАТА ЗА НЕСТРУЧНО ОДНЕСУВАЊЕ НА МЕДИЦИНСКА СЕСТРА СО НОВОРОДЕНЧЕ НА ДЕТСКАТА КЛИНИКА
15.7.2024
Во нашата земја во моментов работат околу 9200 медицински сестри. Оваа хумана фела одговорно и пожртвувано работи во јавниот здравствен систем и не заслужува да се фрла дамка на сестринската професија поради недокажани инциденти.
Види детали

Тагови

Архива на вести