Вести од месец Февруари, 2020

ПРЕПОРАКА ОД СЗО ЗА ЗАШТИТА ОД КОРОНА ВИРУСОТ

Почитувани членови Светската здравствена организација веќе и официјално излезе со превентивните мерки кои секој граѓанин треба да ги применува со цел заштита од корона вирусот.

Прочитај повеќе