Вести од месец Септември, 2021

ТРАГЕДИЈА ВО ТЕТОВО: УНИЈАТА НА ЗМСТАС ПОВИКУВА НА ПОДДРШКА И СОЛИДАРНОСТ

Унијата на ЗМСТАС предводена од Здружението „ЗА НАС“ изразува длабока тага за трагедијата која вечерва се случи во тетовската модуларна болница. Сочувство до семејствата на настраданите и повредените.

Прочитај повеќе