Вести од месец Maj, 2019

Признанија за особен придонес и развој на сестринството

„За нас“, на традиционалната свечена академија по повод меѓународната недела на сестринството и оваа година додели плакети, благодарници и пофалници за луѓето кои дадоа особен придонес за развој на сестринството во Република Северна Македонија.

Прочитај повеќе

Свечена академија: Прославена неделата на сестринството

Почитувани, во текот на вчерашниот ден, традиоционално, се одржа свечената академија по повод одбележувањето на меѓународната недела на сестринството.

Прочитај повеќе

КУМАНОВО: ОДБЕЛЕЖАН СВЕТСКИОТ ДЕН НА АКУШЕРКИТЕ

Почитувани членови Ве известуваме дека во текот на вчерашниот ден во Куманово беше одбележан Светскиот ден на акушерките.

Прочитај повеќе