Вести од месец Декември, 2018

СЕ ОДРЖА ГОДИШНОТО СОБРАНИЕ НА УНИЈАТА НА МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ ВО Р.МАКЕДОНИЈА

Викендов, на 15-ти декември се одржа редовното годишно собрание на Унијата на медицински сестри, техничари, акушерки и стоматолошки сестри предводени од ЗМСТАС - ЗА НАС.

Прочитај повеќе