Вести од месец Октомври, 2021

НЕ ПРАВЕТЕ НЀ НЕВИДЛИВИ. НИЕ ДЕНЕС ТРЧАМЕ ЗА НАС! | СКОПСКИ МАРАТОН 2021

ВО ЧЕСТ НА СИТЕ НАШИ КОЛЕГИ И КОЛЕШКИ КОИ БОРЕЈЌИ ПРОТИВ ПАНДЕМИЈАТА ГО ЗАГУБИЈА СВОЈОТ ЖИВОТ, НО И ЗА ОНИЕ КОИ СЕ УШТЕ СЕ ТАМУ, ВО ПРВИТЕ БОРБЕНИ РЕДОВИ

Прочитај повеќе