Вести од месец Јануари, 2021

БЕШЛИОВСКА: МЕДИЦИНСКИТЕ СЕСТРИ БОГ ГИ СТВОРИЛ ДА БИДАТ СИЛНИ ВО ТЕШКИ ВРЕМИЊА

Возовите одат и доаѓаат, но луѓето во нив не се исти. Уште една медицинска сестра, наша колешка, пријателка, другарка, пример за помладите и учител на професијата, го даде својот живот за професионалноста и многу ќе недостасува.

Прочитај повеќе

2021 ИСКРА НАДЕЖ ЗА ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ!

Има мигови кои не можеме, а мора да ги издржиме. Има судбини кои не можеме да ги промениме, а мора да ги прифатиме. Има вистини кои не болат, а мора да ги живееме.

Прочитај повеќе