social imagesocial image
Нашата мисија
Интенција сите сестрински здруженија да се сплотат во една комора која ќе биде правен субјект и ќе ги застапува правата и должностите на нашата професија, и ќе не иплементира во здравствената политика.
  • Интенција сите сестрински здруженија да се сплотат во една комора која ќе биде правен субјект и ќе ги застапува правата и должностите на нашата професија, и ќе не иплементира во здравствената политика.

    Нашата мисија


ЗАВРШИ СЕДМИОТ НАЦИОНАЛЕН КОНГРЕС ВО СРБИЈА: ИСТОРИЈАТ НА СЕСТРИНСТВОТО
28.9.2023
Изминатиот викенд, во периодот од 21ви до 23ти септември 2023 година се одржа седмиот национален Конгрес со меѓународно учество во Република Србија. Настанот се одржа во Белград во организација на Здружението на медицински сестри и техничари „Сестринство“.
Види детали

Настани

Пријави се

2020 - ГОДИНА НА СЕСТРИНСТВОТО

Галерија