Вести од месец Септември, 2019

Реакција за нападот на 60 годишната медицинска сестра

Унијата на ЗМСТАС предводена од ЗМСТАС - ЗА НАС најостро го осудува нападот на медицинската сестра кој вчера вечер се случи во поликлиниката во Драчево.

Прочитај повеќе