ПОВИК ЗА УЧЕСТВО НА ПРВИОТ СИМПОЗИУМ НА ДРУШТВОТО НА МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ ЗА ГЕРИЈАТРИСКО - ПАЛИЈАТИВНА ГРИЖА ПРИ „ЗМСТАС - ЗА НАС“

Почитувани, ве покануваме да земете учество на
Првиот симпозиум на Друштвото на медицински сестри
за геријатриско - палијативна грижа
при „ЗМСТАС - ЗА НАС“
.
 
Настанот ќе се одржи на 23 мај 2024 година во „Кинотека на Македонија“ - Скопје.
 
Апстрактите на тема
„НОВИ ПЕРСПЕКТИВИ ВО ГЕРИЈАТРИЈАТА И ПАЛИЈАТИВАТА“
ќе може да ги испраќате на електронската адреса
zdrgerpalsestri@gmail.com
најдоцна до 10ти мај 2024 год.
 
Со подетални информации ќе ве информираме наскоро.

 

Пребарување

Категории

Актуелно

СЕ ОДРЖА 17-ОТ КОНГРЕС НА ХРВАТСКОТО ЗДРУЖЕНИЕ HDMSARIST
18.5.2024
Почитувани, изминатата недела, во периодот од 16 – 19 мај, се одржа 17от Меѓународен конгрес на хрватското здружение на медицински сестри за анестезија, реанимација, интензивна нега и трансфузија (HDMSARIT) на тема „Партнерство за сигурност на пациентите“.
Види детали

Тагови

Архива на вести