ПОКАНА ЗА УЧЕСТВО НА ПРВИОТ СИМПОЗИУМ НА ДРУШТВОТО НА МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ ЗА ПРИМАРНА ЗАШТИТА ПРИ ЗМСТАС „ЗА НАС“

Почитувани ве информираме за формирањето на Друштвото на медицински сестри за примарна заштита при ЗМСТАС „ЗА НАС“ кој својот ПРВ СИМПОЗИУМ ќе го одржи на 21ви март 2024 година во Прилеп.
За таа цел ве повикуваме да земете учество со свои апстракти и презентации на теми од примарната превентивна заштита и семејна медицина, кои не треба да траат повеќе од 8 минути.
Дополнителни информации ќе може да добиете преку контакт на меил адресата zanas.prilep@gmail.com.
На истата адреса, најдоцна до 26ти февруари 2024 година ќе треба и да ги доставите вашите апликации за учество.
ОФИЦИЈАЛЕН СПОНЗОР НА СИТЕ НАСТАНИ

Пребарување

Категории

Актуелно

ПРОГРАМА: ВТОР СИМПОЗИУМ НА ДРУШТВОТО НА КАРДИОЛОШКИ СЕСТРИ ПРИ ЗМСТАС „ЗА НАС“
13.2.2024
Почитувани, во името на Унијата на ЗМСТАС предводена од ЗМСТАС „ЗА НАС“ со задоволство ве покануваме да присуствувате на ВТОРИОТ СИМПОЗИУМ НА КАРДИОЛОШКИ СЕСТРИ, кој ќе се одржи на 22.02.2024 година (четврток) во Големата општинска сала во Велес, со почеток од 14 часот.
Види детали

Тагови

Архива на вести