ЗМСТАС „ЗА НАС“ УЧЕСНИК ВО ОДБЕЛЕЖУВАЊЕТО НА ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК НА СРЕДНОТО УЧИЛИШТЕ „ШАИП ЈУСУФ“ - СКОПЈЕ

Почитувани, ве известуваме Унијата на ЗМСТАС предводена од ЗМСТАС „ЗА НАС“ минатата недела, на 30ти јануари 2024 година беше дел од активностите при одбележувањето на патрониот празник на средното училиште „Шаип Јусуф“ во Скопје.Во склоп на нивната програма, со задоволство ја примивме поканата да бидеме дел од овој настан и да придонесеме со учество во активностите поврзани со здравствената нега.

 
ОФИЦИЈАЛЕН СПОНЗОР НА СИТЕ НАСТАНИ

Пребарување

Категории

Актуелно

ПРОГРАМА: ВТОР СИМПОЗИУМ НА ДРУШТВОТО НА КАРДИОЛОШКИ СЕСТРИ ПРИ ЗМСТАС „ЗА НАС“
13.2.2024
Почитувани, во името на Унијата на ЗМСТАС предводена од ЗМСТАС „ЗА НАС“ со задоволство ве покануваме да присуствувате на ВТОРИОТ СИМПОЗИУМ НА КАРДИОЛОШКИ СЕСТРИ, кој ќе се одржи на 22.02.2024 година (четврток) во Големата општинска сала во Велес, со почеток од 14 часот.
Види детали

Тагови

Архива на вести