СРЕЌНА И УСПЕШНА НОВА 2024 ГОДИНА


Почитувано сестринство,
почитувани колешки и колеги ...

Секој од Вас е роден оригинал, за себе,
и секој може да ги помести работите од место, нанапред!

Потребно е да бидеме сите заедно
и само така ќе успееме.

Во новата година нека биде тоа основата
за нашето достоинство.

Ви посакувам лична среќа и здравје,
Ви посакувам година исполнета со убавини
на Вас и Вашите најмили.

СРЕЌНА И УСПЕШНА НОВА 2024 ГОДИНА!

„Ова е наше време за да дојдат подобри времиња“

Срдечно, со наклон кон Вас
м-р Гордана Бешлиовска


ОФИЦИЈАЛЕН СПОНЗОР НА СИТЕ НАСТАНИ

Пребарување

Категории

Актуелно

ПРОГРАМА: ВТОР СИМПОЗИУМ НА ДРУШТВОТО НА КАРДИОЛОШКИ СЕСТРИ ПРИ ЗМСТАС „ЗА НАС“
13.2.2024
Почитувани, во името на Унијата на ЗМСТАС предводена од ЗМСТАС „ЗА НАС“ со задоволство ве покануваме да присуствувате на ВТОРИОТ СИМПОЗИУМ НА КАРДИОЛОШКИ СЕСТРИ, кој ќе се одржи на 22.02.2024 година (четврток) во Големата општинска сала во Велес, со почеток од 14 часот.
Види детали

Тагови

Архива на вести