ИЗВЕСТУВАЊЕ: НОВА ТРАНСАКЦИСКА СМЕТКА НА УНИЈАТА

Почитувани членови, координатори и соработници ве известуваме дека Унијата на ЗМСТАС предводена од здружението „За нас“ направи промени во однос на трансакциската сметка.

 

250010301995109
ШПАРКАСЕ БАНКАСо почит,
Извршен одбор на Унија на ЗМСТАС