ГОДИШНО СОБРАНИЕ ЗА 2019ТА ГОДИНА

Почитувани членови Ве известуваме дека кон крајот на месец јануари се одржа годишното собрание на Унијата на ЗМСТАС предводени од Здружението на медицински сестри, техничари, акушерки и стоматолошки сестри „За нас“ каде беа презентирани и дискутирани настаните и активностите од изминатата 2019та година.