ZOOM РАБОТИЛНИЦА: ПОСТОИ ЛИ МЕЃУСЕБНА ПОДДРШКА, ПОЧИТ И МОРАЛ ВО СЕСТРИНСКАТА ПРОФЕСИЈА?!

Почитувани членови, чувствуваме потреба да поразговараме на исклучително важна тема. Поради тоа ја организираме Zoom работилницата, која ќе се одржи на 20ти мај (четврток) и ќе биде достапна до сите вас.
 
ЛИНК ЗА ВКЛУЧУВАЊЕ:
https://us04web.zoom.us/j/9914575075?pwd=ZHczYXhhMHhvT3ExR2w5S3daSUluQT09

ID: 991 457 5075
Passcode: zanas

Работилницата започнува точно во 12:00 часот и ќе трае 40 минути.

*за сите оние кои нема да бидат во можност директно да се вклучат, видео од работилницата ќе биде објавено на официјалниот YT канал на Здружението „За нас“  
УПАТСТВО ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ZOOM:

ТЕМА:
ПОСТОИ ЛИ МЕЃУСЕБНА ПОДДРШКА, ПОЧИТ И МОРАЛ ВО СЕСТРИНСКАТА ПРОФЕСИЈА?!

УЧЕСНИЦИ:
М-Р Гордана Бешлиовска
Претседател на Унија на ЗМСТАС / ЗМСТАС „ЗА НАС“
ДМТ. Ленче Донева
ЈЗУ Здравствен Дом - Железничар
ДМТ. Светлана Алтипармакова дипл.мед.сестра
С.Б за Геријатрија и Палијативна медицина Хоспис Сју Рајдер - Битола
ДМТ. Нора Неџипи
Општа Болница - Кичево
ДМТ. Билјана Димитровска
Здравствен Дом „Гоце Делчев“ - Делчево
ДМТ. Елизабета Настеска
ПЗУ „Др. Гордана Јаневска“ - Прилеп

Психолог Павел Балојани
ЈЗУ Здравствен Дом - Железничар
 
Со почит,
Унија на ЗМСТАС
ЗМСТАС - ЗА НАС


 

Пребарување

Категории

Актуелно

ДА БИДЕМЕ ЕДИНСТВЕНИ ВО ПРОФЕСИЈАТА: НЕ Е ВАЖНО КОГО СИ ПОБЕДИЛ, ТУКУ КОГО СИ ЗАШТИТИЛ!
25.11.2022
Универзален подарок за сите се медицинските сестри... но, се надевам дека еден ден ќе сфатиме дека не треба да сме марионети во служба на секој систем. Уморени, заборавени, само бројки броени и така цел работен век, се до пензија. Никогаш не вреднувани како што заслужуваме!
Види детали

Тагови

Архива на вести