МАРКЕТИНГ

СИТЕ ВАШИ ОГЛАСИ МОЖЕ ДА БИДАТ ПОСТАВЕНИ ТУКА.
ЗА ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ ИСКОНТАКТИРАЈТЕ ГО НАШИОТ МАРКЕТИНГ ЦЕНТАР НА 070 40 69 32

Пребарување

Категории

Актуелно

БЕШЛИОВСКА: МЕДИЦИНСКИТЕ СЕСТРИ БОГ ГИ СТВОРИЛ ДА БИДАТ СИЛНИ ВО ТЕШКИ ВРЕМИЊА
14.1.2021
Возовите одат и доаѓаат, но луѓето во нив не се исти. Уште една медицинска сестра, наша колешка, пријателка, другарка, пример за помладите и учител на професијата, го даде својот живот за професионалноста и многу ќе недостасува.
Види детали

Тагови

Архива на вести