ИЗВЕСТУВАЊЕ: НОВА ТРАНСАКЦИСКА СМЕТКА НА УНИЈАТА

Почитувани членови, координатори и соработници ве известуваме дека Унијата на ЗМСТАС предводена од здружението „За нас“ направи промени во однос на трансакциската сметка.

 

250010301995109
ШПАРКАСЕ БАНКАСо почит,
Извршен одбор на Унија на ЗМСТАС

Пребарување

Категории

Актуелно

ДА БИДЕМЕ ЕДИНСТВЕНИ ВО ПРОФЕСИЈАТА: НЕ Е ВАЖНО КОГО СИ ПОБЕДИЛ, ТУКУ КОГО СИ ЗАШТИТИЛ!
25.11.2022
Универзален подарок за сите се медицинските сестри... но, се надевам дека еден ден ќе сфатиме дека не треба да сме марионети во служба на секој систем. Уморени, заборавени, само бројки броени и така цел работен век, се до пензија. Никогаш не вреднувани како што заслужуваме!
Види детали

Тагови

Архива на вести