Вести од Настани

МНТ ВО ЧЕСТ НА БЕЛИТЕ МАНТИЛИ

Претставата „Говорна мана“ ќе се одржи на 14 октомври во 20 часот и за таа цел оставете ги белите мантили и уживајте во актерската игра.

Прочитај повеќе

ДОНАЦИЈА: КОЗМЕТИЧКИ ПАКЕТИ ЗА ХЕРОИТЕ ОД ЈЗУ ГОБ „8МИ СЕПТЕМВРИ“

По многубројните компании кои се огласија на нашиот повик за помош на медицинските сестри кои се вклучени во борбата против пандемијата предизвикана од корона вирусот ни се приклучи и компанијата ДМ која донираше козметички пакети за ковид центарот во ЈЗУ ГОБ „8ми Септември“.

Прочитај повеќе

​ОД НАС ЗА НАС: МЕСЕЧНАТА ЧЛЕНАРИНА ЈА ДОНИРАМЕ ЗА КАМПАЊАТА ЗА ПОМОШ НА МЕДИЦИНСКИТЕ СЕСТРИ КОИ СЕ БОРАТ ПРОТИВ ПАНДЕМИЈАТА

Се надеваме дека со овој мал симболичен допринос, од нас за нас, ќе успееме да помогнеме во одредени сегменти и да обезбедиме барем дел од неопходните суплементи за медицинските сестри.

Прочитај повеќе