Вести што го содржат тагот медицински сестри

МАРКЕТИНГ

СИТЕ ВАШИ ОГЛАСИ МОЖЕ ДА БИДАТ ПОСТАВЕНИ ТУКА.ЗА ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ ИСКОНТАКТИРАЈТЕ ГО НАШИОТ МАРКЕТИНГ ЦЕНТАР НА 070 40 69 32

Прочитај повеќе

ДА СЕ БИДЕ ПОЗИТИВЕН НА ВИРУСОТ НЕ ТРЕБА ДА БИДЕ ТАБУ ТЕМА: ПОДДРШКА ЗА СЕСТРА АНИФЕ ОД ДЕБАР!

Најлошо од се е да се криете од ова! Впрочем, со криење може сериозно да станете ,,можен убиец, криминалец”, па затоа повикувам луѓето да не се срамат, да кажуваат и со тоа да помогнат за што е можно побрзо закрепнување од оваа модерна чума – за ,,Фокус” раскажува Валмир, кој дозволи да ги објавиме фотографиите од неговото семејство, со цел да ја п

Прочитај повеќе

ПРЕПОРАКА ОД СЗО ЗА ЗАШТИТА ОД КОРОНА ВИРУСОТ

Почитувани членови Светската здравствена организација веќе и официјално излезе со превентивните мерки кои секој граѓанин треба да ги применува со цел заштита од корона вирусот.

Прочитај повеќе