Вести од Настани

ГОДИШНО СОБРАНИЕ ЗА 2020 НА УНИЈАТА НА ЗМСТАС И ЗМСТАС ЗА НАС

Во кратката презентација ќе погледнете слајдови на кои се опишани нашите активности од изминатата година. Таа ги содржи сите објави, искази, медиумски гостувања, јавни обраќања, кампањи, донации, активности за меѓусебна поддршка, заеднички успеси...

Прочитај повеќе

МНТ ВО ЧЕСТ НА БЕЛИТЕ МАНТИЛИ

Претставата „Говорна мана“ ќе се одржи на 14 октомври во 20 часот и за таа цел оставете ги белите мантили и уживајте во актерската игра.

Прочитај повеќе

ДОНАЦИЈА: КОЗМЕТИЧКИ ПАКЕТИ ЗА ХЕРОИТЕ ОД ЈЗУ ГОБ „8МИ СЕПТЕМВРИ“

По многубројните компании кои се огласија на нашиот повик за помош на медицинските сестри кои се вклучени во борбата против пандемијата предизвикана од корона вирусот ни се приклучи и компанијата ДМ која донираше козметички пакети за ковид центарот во ЈЗУ ГОБ „8ми Септември“.

Прочитај повеќе