Вести што го содржат тагот ЗА НАС

УНИЈАТА СО ПОДДРШКА ЗА СЕСТРА ВЕАПОСКА

Апелираме до надлежните овој случај да го решат што поскоро, пред се во име на хуманоста, но и во име на здравствените работници, односно медицинските сестри кои се незаменлива алка во здравствениот систем.

Прочитај повеќе

МАРКЕТИНГ

СИТЕ ВАШИ ОГЛАСИ МОЖЕ ДА БИДАТ ПОСТАВЕНИ ТУКА.ЗА ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ ИСКОНТАКТИРАЈТЕ ГО НАШИОТ МАРКЕТИНГ ЦЕНТАР НА 070 40 69 32

Прочитај повеќе

НЕ НИ ЈА КРАДЕТЕ НАСМЕВКАТА, ОСТАНЕТЕ ДОМА!

Драги пријатели, во природата на нас медицинските сестри ни е секогаш да сме позитивни и насмеани. Особено колегијално, меѓу нас. Работната средина понекогаш не доведува до конфлитни ситуации, но секогаш брзо надминуваме и сме насмеани и весели. Таа смеа понекогаш можеби е и многу гласна. Но, токму таа смеа значи ЖИВОТ!

Прочитај повеќе