Вести што го содржат тагот ЗА НАС

МАРКЕТИНГ

СИТЕ ВАШИ ОГЛАСИ МОЖЕ ДА БИДАТ ПОСТАВЕНИ ТУКА.ЗА ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ ИСКОНТАКТИРАЈТЕ ГО НАШИОТ МАРКЕТИНГ ЦЕНТАР НА 070 40 69 32

Прочитај повеќе

НЕ НИ ЈА КРАДЕТЕ НАСМЕВКАТА, ОСТАНЕТЕ ДОМА!

Драги пријатели, во природата на нас медицинските сестри ни е секогаш да сме позитивни и насмеани. Особено колегијално, меѓу нас. Работната средина понекогаш не доведува до конфлитни ситуации, но секогаш брзо надминуваме и сме насмеани и весели. Таа смеа понекогаш можеби е и многу гласна. Но, токму таа смеа значи ЖИВОТ!

Прочитај повеќе

СВЕТСКИ ДЕН НА ЛИЦАТА СО ДАУНОВ СИНДРОМ

Македонија е многу назад во нудењето сервиси и можности за лицата со даунов синдром, додека во другите држави завршуваат универзитети, редовно се вработени и нивниот живот е функционален и самостоен. Се уште постои голема потреба од системски решенија. Се уште нема податоци за бројот на лица со даунов синдром. Целта на овие кампањи е да се докаже к

Прочитај повеќе