Вести од месец Јуни, 2020

МАРКЕТИНГ

СИТЕ ВАШИ ОГЛАСИ МОЖЕ ДА БИДАТ ПОСТАВЕНИ ТУКА.ЗА ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ ИСКОНТАКТИРАЈТЕ ГО НАШИОТ МАРКЕТИНГ ЦЕНТАР НА 070 40 69 32

Прочитај повеќе

НИЗ СОЛЗИ СТИГНУВААТ ПОРАКИ ДО УНИЈАТА НА МЕДИЦИНСКИТЕ СЕСТРИ: “НЕМА ПОВЕЌЕ НАСМЕВКА, ПРЕМОРЕНИ СМЕ И НЕИЗДРЖЛИВО Е“

Херои сте кога ја добивате битката, но за жал ние сме соочени со наплив на пациенти. Кога не се почитуваат мерките тоа е како да сте се здружиле со непријателот. Издржавме многу и во други времиња на немири, епидемии, сообраќајни незгоди, и на крајот од се бевме поголеми и посреќни бидејќи успевавме да се справиме. И сега се справуваме но, лавината

Прочитај повеќе

РЕСПИРАТОРНА ГИМНАСТИКА ВО ВРЕМЕ НА КОРОНА ПАНДЕМИЈА

Респираторна гимнастика во време на корона пандемија

Прочитај повеќе