ЗМСТАС „ЗА НАС“ УЧЕСНИК ВО ОДБЕЛЕЖУВАЊЕТО НА ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК НА СРЕДНОТО УЧИЛИШТЕ „ШАИП ЈУСУФ“ - СКОПЈЕ

Почитувани, ве известуваме Унијата на ЗМСТАС предводена од ЗМСТАС „ЗА НАС“ минатата недела, на 30ти јануари 2024 година беше дел од активностите при одбележувањето на патрониот празник на средното училиште „Шаип Јусуф“ во Скопје.

Прочитај повеќе

НАЈАВЕНА Е ТРЕТАТА ТРИБИНА ВО ТЕТОВО

Почитувани, по успешните први две трибини во Битола и Скопје на тема „ОТВОРЕНО СО СЕСТРИНСТВОТО ЗА СЕСТРИНСКАТА ДЕЈНОСТ“ Унијата на ЗМСТАС предводена од ЗМСТАС „ЗА НАС“ ве информира дека ТРЕТАТА ТРИБИНА ќе се одржи во ПЕТОК (09.02.2024 година) во амфитеатарот на ВМШ - Клиничка Болница, Тетово.

Прочитај повеќе

СЕ ОДРЖА И ВТОРАТА ТРИБИНА ВО СКОПЈЕ: ОТВОРЕНО СО СЕСТРИНСТВОТО ЗА СЕСТРИНСКАТА ДЕЈНОСТ

Почитувани, на 24 јануари 2024 година, во ЈЗУ ГОБ „8ми Септември“ - Скопје се одржа и втората трибина на тема „ОТВОРЕНО СО СЕСТРИНСТВОТО ЗА СЕСТРИНСКАТА ДЕЈНОСТ“ во организација на Унијата на ЗМСТАС предводена од Здружението на медицински сестри, техничари, акушерки и стоматолошки сестри „ЗА НАС“.

Прочитај повеќе