Популарни вести

ПРВА ТРИБИНА: ОТВОРЕНО СО СЕСТРИНСТВОТО ЗА СЕСТРИНСКАТА ДЕЈНОСТ

Почитувани, ве известуваме дека минатата недела, на 18.01.2024 година се одржа првата трибина на тема „Отворено со сестринството за сестринската дејност“, како најава за работните состаноци со Министерството за здравство и Светската Здравствена Организација за Законот за сестринска дејност.

Прочитај повеќе

ЗАПОЧНУВА ОДРЖУВАЊЕТО НА ТРИБИНИТЕ ЗА ЗАКОНОТ ЗА СЕСТРИНСКА ДЕЈНОСТ

Почитувани, Унијата на ЗМСТАС предводена од Здружението на медицински сестри, техничари, акушерки и стоматолошки сестри „ЗА НАС“ во соработка со Високата медицинска школа во Битола, ве информира дека започнува да се одржуваат трибините со панел дискусии за Законот за сестринска дејност.

Прочитај повеќе

СРЕЌНА И УСПЕШНА НОВА 2024 ГОДИНА

СРЕЌНА И УСПЕШНА НОВА ГОДИНА

Прочитај повеќе