Вести што го содржат тагот Признанија

Признанија за особен придонес и развој на сестринството

„За нас“, на традиционалната свечена академија по повод меѓународната недела на сестринството и оваа година додели плакети, благодарници и пофалници за луѓето кои дадоа особен придонес за развој на сестринството во Република Северна Македонија.

Прочитај повеќе