Популарни вести

НАЈАВЕНА Е ТРЕТАТА ТРИБИНА ВО ТЕТОВО

Почитувани, по успешните први две трибини во Битола и Скопје на тема „ОТВОРЕНО СО СЕСТРИНСТВОТО ЗА СЕСТРИНСКАТА ДЕЈНОСТ“ Унијата на ЗМСТАС предводена од ЗМСТАС „ЗА НАС“ ве информира дека ТРЕТАТА ТРИБИНА ќе се одржи во ПЕТОК (09.02.2024 година) во амфитеатарот на ВМШ - Клиничка Болница, Тетово.

Прочитај повеќе

ПОВИК ЗА УЧЕСТВО НА ВТОРИОТ СИМПОЗИУМ НА ДРУШТВОТО НА КАРДИОЛОШКИ СЕСТРИ

Почитувани членови и соработници, Друштвото на кардиолошки медицински сестри при ЗМСТАС „ЗА НАС“ ве повикува да бидете дел од вториот Кардиолошки Симпозиум на медицински сестри на тема: ,,НОВИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ПЕРСПЕКТИВИ ВО КАРДИОЛОГИЈАТА,,, кој ќе се одржи на 22.02.2024 година во општинската сала во Велес.

Прочитај повеќе

НАЈАВЕНА Е ВТОРАТА ТРИБИНА ВО СКОПЈЕ

Почитувани, по успешната прва трибина на тема „ОТВОРЕНО СО СЕСТРИНСТВОТО ЗА СЕСТРИНСКАТА ДЕЈНОСТ“ Унијата на ЗМСТАС предводена од Здружението на медицински сестри, техничари, акушерки и стоматолошки сестри „ЗА НАС“ ве информира дека ВТОРАТА ТРИБИНА ќе се одржи во среда (24.01.2024 година) во кино салата на ЈЗУ ГОБ „8ми Септември“ во Скопје, со поче

Прочитај повеќе