Вести што го содржат тагот ЗА НАС

„ЛИНЕАРНО ЗГОЛЕМУВАЊЕ ЗА СИТЕ ЗДРАВСТВЕНИ РАБОТНИЦИ„ - Унија на здруженија предводени од ЗМСТАС - ЗА НАС

Медицинските сестри бараат линеарно зголемување на платите на сите здравствени работници во спротивно се заканија со работна непослушност. Бараат наместо 10 проценти платите да им се накачат за 15% на сите вработени во здравството бидејќи вака велат се п

Прочитај повеќе