Вести од месец Јуни, 2020

БИДЕТЕ ИСКРЕНИ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ, БРОЈОТ НА ЗАРАЗЕНИ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ Е СЕ ПОГОЛЕМ

Почитувани членови, Унијата на ЗМСТАС предводена од здружението „ЗА НАС“ упатува поддршка и желба за поскоро опоравување на сите заболени медицински сестри и останат здравствен персонал.

Прочитај повеќе

НЕ НИ ЈА КРАДЕТЕ НАСМЕВКАТА, ПРИДРЖУВАЈТЕ СЕ ДО ПРЕВЕНТИВНИТЕ МЕРКИ!

Почитувани членови, нажалост сведоци сме ситуацијата со корона вирусот кој во нашата земја е повторно алармантна! Апелирајте до вашите најблиски да се придржуваат до посочените мерки и сите заеднички да стигнеме до целта која ја посакуваме.

Прочитај повеќе