Вести од Новости

ПРОДОЛЖЕН РОК: ПОВИК ЗА УЧЕСТВО НА ТРЕТИОТ MEЃУНАРОДЕН КОНГРЕС

Третиот Конгрес на медицинските сестри ќе се одржи во периодот од 4ти до 6ти октомври 2024 година, во хотел Дрим - Струга, С. Македонија.

Прочитај повеќе

ПРИЛЕП: ДОНАЦИСКИ БАЗАР „СЕСТРИТЕ ЗА СЕСТРИТЕ“

Почитувани, Унијата на ЗМСТАС предводена од Здружението „ЗА НАС“ ве поканува да присуствувате на донацискиот базар „Сестрите за сестрите“ кој ќе се одржи на 1 јуни 2024 година во 12 часот кај Градскиот саат во Прилеп.

Прочитај повеќе

СЕ ОДРЖА ПРВИОТ СИМПОЗИУМ НА ДРУШТВОТО НА МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ ЗА ГЕРИЈАТРИСКО-ПАЛИЈАТИВНА ГРИЖА ПРИ ЗМСТАС „ЗА НАС“

Почитувани, минатиот четврток се одржа првиот симпозиум на Друштвото на медицински сестри за геријатриско-палијативна грижа при ЗМСТАС „ЗА НАС“ на тема „Нови перспективи во геријатријата и палијативата“.

Прочитај повеќе